Лак-червило Milano Red Laque

С неповторимо качество и революционна 4 в 1 формула, Milano Red Laque съчетава комфорта на луксозно червило и хидратиращите свойства на балсам, заедно с гланцовия блясък на глос за устни и дълготрайния наситен цвят на червило.

Тайната на съставките е специалният комплекс Hydra-Gel Laque DH Complex. При нанасяне той осигурява леко, нежно покритие, което сякаш се топи в устните. Фомулата не е лепкава и не изсушава устните, защото съдържа вода (около 30%) и множество хидратиращи масла (около 50%). Маслото от шеа и маслини осигуряват овлажняват дълбоко тъканта и осигуряват ненадминат комфорт за кожата на устните. Богатата на пигменти формула придава още наситен, блестящ, устойчив цвят. Хипоалерегенно* тестван продукт с деликатен аромат на виолетки.

Изключителното качество и италиански дизайн с ненадмината функционалност на опаковката обещават да превърнат Milano Red Laque в червилото на годината. Апликаторът е с дозатор, който улеснява нанасянето на оптималното количество червило, а нежният връх на четчицата следва извивките на устните с лекота и прецизност.

Цветовете

Сладко изкушение, неизлечима романтика или огнена страст? Седемте нюанса на Milano Red Laque позволяват всяка жена да намери своя цвят според повода, стила на обличане, повода и настроението:

2. Sweetheart Rose
3. Lady Beige
6. Purple Queen
7. Scarlet Lover
8. Princess Pink
9. Fuchsia Girl
10. Mademoiselle Tangerine


*Формулата минимизира риска от алергии

Купи сега