Спирала Double Effect

Винаги в услуга на женската красота, Deborah Milano представя най-новия продукт, разработен от лабораториите на Deborah Group: революционната нова спирала Double Effect VOLUME&LENGTH с формула 2 в 1 и изключителен апликатор.

Със спирала Double Effect VOLUME&LENGTH един продукт предлага едновременно съблазнително гъсти И изключително дълги мигли, както и значително подчертаване на погледа.

Без слепване!

Спиралата Double Effect VOLUME&LENGTH е формулирана със силиконови микросфери и комбинация от специални полимери и позволява изключително гладко нанасяне от корена до върха на миглите.

Комплекс „тройно черно“ оцветява във възможно най-наситения черен цвят.
Резултатът? Изключителна спирала с двойно действие и механизъм на завъртане, който придава впечатляващи дължина и обем само с едно нанасяне - за драматичен поглед.

Специалният апликатор от еластомер със система за завъртане може да се фиксира в 2 позиции за различен ефект при нанасянето, в зависимост от нуждата:

Когато косъмчетата са успоредни, спиралата отделя всяка мигла, удължава и подчертава.

Със завъртане на капачката в посока обратна на часовниковата стрелка, косъмчетата се нареждат в спирала, което е подходящо за създаване на обем.


Купи сега