Сенки за очи Perfect Smokey Eye

Уникална палитра с пет цвята сенки за очи, лесни за преливане и комбиниране. Създадена от италианския дизайнер Марио Тримачи, изчистенатата, стилна опаковка с изваяни линии е изключително удобна за ръката. Моногофункционалната палитра Perfect Smokey Eye съдържа пет невероятни цвята, които могат да се смесват и съчетават за създаването на професионален грим резултат само с пет лесни стъпки.

Силнопигментираните цветове изглеждат наситено или нежно в зависимост от повода, нюансите варират от светли и свежи до тъмни и драматични.

Палитра Perfect smokey eyes

Какво прави последната палитра на Deborah Milano толкова уникална? Гладката, супер мека консистенция на сенките... Или изключителната дълбочина на цвета... Обогатена с магнезиев карбонат, формулата се плъзга лесно и цветовете се преливат красиво. Цветът може да бъде лек или наситен, в зависимост от желания ефект. В съставките е включен копринено мек микро талк за гладък и равен цвят, без сплъстяване или зацапване,
естер с високо молекулярно тегло за лесно нансяне и минерална слюда за кремообразност на текстурата.

Офтамологично тестван продукт.

Опаковката е дело на италианския дизайнер Марио Тримарчи. Палитрата Perfect Smokey Eye Palette е в изваяна по линиите на ръката опаковка за удобство при ползване. Прозрачнит капак оставя цветовете пред погледа и улеснява избирането ня точния нюанс. За гладкото, прецизно нансяне се грижи двойният апликатор.

Съвет на гримьорите за най-добрата употреба на палитрата:

Стъпка 1 Нанесете базов нюанс
Стъпка 2 Дефинирайте
Стппка 3 Нанесете наситен цвят
Стъпка 4 Персонализирайте
Стъпка 5 Осветете

Купи сега