Спирала 24 Оre Absolute Volume

Спиралата е любимият грим продукт на всяка дама. Само с едно нанасяне на туш, погледът се променя . Италианският бранд Deborah Milano е подвластен на последните модни тенденции и желанията на дамите и създаде спиралата 24 Ore Absolute Volume- спирала за драматичен и магнетичен поглед.


Екстремен обем и дълготрайност

Лабораториите на Deborah Milano разработиха формула, наречена Maxi Volume DH Complex. В нея се съдържат силициевите микросферички, които придават допълнителна дължина на миглите. Формулата на туша е обогатена и с Triple Carbon Black Complex, за допълнителна дълбочина и интензитет на погледа.
Формулата съдържа полимери, които отразяват светлината. Те третират индивидуално всяка една мигла като не им позволяват да се слепват. Пантенолът, който се съдържа във формулата на спиралата стимулира растежа на миглите, тяхната извивка и хидратация.

Макси четка

Това е първата спирала на Deborah Milano, снабдена с голяма четка. Тя обгръща всяка една мигла по отделно, от основата до върха, като придава поразителен обем и невероятен поглед.

Опаковката

Главозамайващият дизайн на опаковката на спиралата 24 Ore Absolute Volume е дело на известния италиански дизайнер Марио Тримарки.

Купи сега