Фон дьо тен Dress Me Perfect

Само една одежда от приказките може да е наистина копринено гладка. Усещането за абсолютен комфорт и лекота идва с дреха, която без усилие приляга на всяка форма на тялото. За същото усещане мечтае всяка жена, когато използва фон дьо тен. Но има и още. Една жена търси фон дьо тен, изглежда естествено и се разнася леко и равномерно, преливайки идеално с цвета на кожата.

Тъй като мисията на марката Deborah Milano е да задоволи нуждите на клиентите си, тя създава фон дьо тен с изцяло нова концепция: Dress Me Perfect. Експертите в лабораториите на Deborah Group, изпълнени с артистична страст да създават продукти от приказките, създават нещо много повече от фон дьо тен. Освен, че е подходящ за всякакъв тен на лицето и е с лек, естествен ефект, фон дьо тенът Dress Me Perfect предлага уникална иновация - формулата всъщност оставя кожата да диша.

Фон дьо тенът Dress Me Perfect също като одежда от приказките, перфектно приляга на цвета на кожата на притежателя си. Течната, лека като перце текстура просто се топи в кожата, изравнява тена на лицето и заличава несъвършенствата, създава гладък тен като в същото време подчертава естествената красота. Формулата съдържа снопове меки микросфери, които позволяват текстурата да се плъзга лесно и придава блясък на тена без „ефекта на маската“.

Но това, което отличава наистина фон дьо тена Dress Me Perfect е комплекс Skin Oxygenating DH Complex – съставка, която позволява на кожата да диша все едно отвътре е напоена с кислород. Резултатът е свежа, сияеща кожа. Съдържа и микро восъци за покритие със средна плътност, което да издържа през целия ден.

Продуктът е със SPF 15. Формулата е хипоалергенна.

Купи сега