DD крем

DD DAILY DREAM FOUNDATION
Фон дьо тенът, за който мечтаете!
Deborah Milano прави стъпка напред, където изкуството на грима среща най-доброто от грижата за кожата.

МАГИЯТА НА ГРИМА, СЪБРАНА В ЕДНА СЕКУНДА.
ДЪЛГОТРАЙНО, РАВНОМЕРНО ПОКРИТИЕ.
БЕЗУПРЕЧЕН ТЕН.
АБСОЛЮТНА ГЛАДКОСТ И СИЯЙНОСТ.

За безупречна кожа.
През целия ден.
Всеки ден.

DD DAILY DREAM
Дългото чакане приключи: вече има фон дьо тен, който дава абсолютна гладкост, равномерно покритие, сияен тен и прави кожата по-млада с всеки изминал ден –DD Daily Dream от Deborah Milano. Формулирана с иновативна съставка, която се бори с влиянието на времето, леката кремообразна консистенция съдържа биологично съвместими пигменти и частици за подсилване на естествената сияйност. Те помагат на кожата да изглежда по-плътна, подобряват незабавно нейното състояние и заглаждат повърхността й.
Фон дьо тен DD Daily Dream се препоръчва на жени около и над 30. Той прикрива и коригира несъвършенствата, хидратира дълбоко и защитава кожата, предотвратява и минимизира загубата на пигментация и тъмните кръгове, съживява тена и прави кожата да изглежда по-млада.
Веднага след нанасяне тенът изглежда по-равномерен, а кожата започва да възвръща своя естествен блясък и става по-гладка. Едно желание се сбъдва – желанието за един иновативен фон дьо тен, който да прави кожата великолепно гладка, нежна и с безупречен тен.

Сияйност и видимо по-млада кожа.
Доказани резултати.

Фон дьо тен DD Daily Dream съдържа уникална комбинация от впечатляващо ефективни съставки, които заедно се грижат за състоянието и вида на кожата ви.
С кремообразната си, нежна консистенция и деликатен аромат на цветя и свежи, зелени нотки, фон дьо тенът сякаш се разтапя в кожата, правейки я по-гладка, сияйна и с равномерен тен. Със слънцезащитен фактор SPF 15.

ИНОВАТИВНА КОМБИНАЦИЯ ОТ АКТИВНИ СЪСТАВКИ
Комплекс със специална грижа против стареене, разработен, за да играе ролята на бодигард за клетъчното ДНК. Регенериращата формула* се синхронизира с циркадния ритъм на клетките, като защитава кожата ден след ден и подпомага възстановяването на клетъчното ДНК през нощта.
Първокласните антиоксиданти в състава на фон дьо тен DD Daily Dream - висока концентрация на омега 6 мастни киселини, витамин Е и флавоноиди, дават на кожата защитата, която заслужава.

Клиничните тестове доказват ефективността на продукта и благоприятното му влияние върху регенерирането на епителните клетки. Ден след ден, както най-дълбокият, така и най-повърхностният слой на кожата се обновява, за да запази нейната свежест, сияйност и младост.

* Ин-витро тестове на ефективността на активните съставки, използвани във фон дьо тен DD Daily Dream.

МОЩНА ЗАЩИТА ОТ ФОТОСТАРЕЕНЕ
Фон дьо тенът е формулиран със слънцезащитен фактор 15 и полизахариди, извлечени от захарта. Те се борят с вредните влияния на едни от най-силните външни агресори – слънчевите лъчи и замърсяването, и възстановяват увредената от студеното време, радиацията и мръсния въздух кожа. DD Daily Dream формира лек, невидим слой върху кожата, като подсилва естествените й защитни механизми.

ИНТЕНЗИВНА ХИДРАТАЦИЯ
Иновацията на Deborah Milano съдържа комплекс с незабавно и дълготрайно хидратиращо действие. Той се състои от хиалуронова киселина, хигроскопични микромолекули и трехралоза (захар, извлечена от растения), които подпомагат за задържането на хидратацията в кожата, подсилват най-външния слой, за да предотвратят изсушаване и да възстановяват естествения й хидратиращ фактор.

ПО-ГЛАДКА, ПО-КРАСИВА, БЕЗУПРЕЧНА КОЖА
Микросферичките и пигментите за подсилване на сияйността на кожата възстановяват нейният здравословен, естествен блясък и я правят по-плътна. Те прикриват фините линии и несъвършенствата незабавно, като запълват и заглаждат неравностите по кожата.
Пигментите за подсилване на сияйността дифузират светлината и изравняват тена. Специален полимер формира въздушно лек воал върху лицето, като минимизира несъвършенствата и прави тена безупречен, а кожата впечатляващо гладка.

ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН КОМФОРТ
Биологично съвместимите цветни пигменти, покрити с лецитин – естествен растителен екстракт, гарантират съвместимостта на DD Daily Dream с кожата.
Те правят текстурата на фон дьо тена по-кремообразна, по-нежна и изключително лесна за нанасяне.
Дълготрайната, водоустойчива формула се усеща леко и комфортно върху кожата. Тестове за самооценка на 30 дами, използвали фон дьо тен DD Daily Dream, потвърждават, че тенът е по-гладък и равномерен (според 93% от респондентите), и че кожата изглежда по-сияйна в продължение на до 8 часа след нанасяне, а зачервяванията и пигментните петна са по-малко видими (според 83% от респондентите)

ХИПОАЛЕРГЕНЕН И ОФТАЛМОЛОГИЧНО ТЕСТВАН.
ПОДХОДЯЩ ЗА ВСЕКИ ТИП КОЖА.
В ПЕТ НЮАНСА:
01 FAIR
02 BEIGE
03 SAND
04 APRICOT
05 AMBER

Купи сега