Лак за нокти Gel Effect

Безупречните нокти са задължителен аксесоар за всяка жена. Някои търсят ярките цветове и нестандартни ефекти от модните подиуми, други предпочитат елегантен и изискан маникюр. Да си признаем: Не всяка жена има време и възможност да си прави маникюр в професионален салон с UV светлина и LED лампи. Как тогава можем да постигнем така търсения блестящ гел-ефект бързо и лесно у дома?

Италианските експерти в цветовете от Deborah Milano винаги следят отблизо последните модни тенденции и с вълнение съобщават, че вече могат да сбъднат желанията на всяка жена! Нестихващата страст в сегмент “нокти” на италианската марка е олицетворена в Gel Effect – най-новите перли в палитрата с лакове на Deborah Milano.


Иновативна формула

Лаковете Gel Effect съчетават в себе си огледален блясък, изключителна дълбочина на цвета и впечатляващ обемен гел-ефект само с едно нанасяне*.

Формулиран за богат, плътен и равномерен цвят с блестящ завършек, Gel Effect осигурява обемна и равна повърхност на нокътната плочка, но без да посещавате професионален салон и да „печете” лака си. Течната консистенция и макси четката позволяват на лака да се „плъзне” по ноктите ви, като скрие всички несъвършенства. Резултатът? Безупречен и блестящ маникюр, който може да бъде постигнат без усилие у дома.

Купи сега