ОПУШЕН ГРИМ

Драматичен опушен грим или страстните очи на нощта...
Грим: Марина Младенова за Deborah Milano
Опушените очи са смели, провокативни и пленяват всички погледи...Искате ли и вие да плените нощта? Марина Младенова, гримьор на Deborah Milano, представя няколко лесни стъпки, с помощта, на които ще постигнете желаната от Вас визия.
За основа, тя препоръчва дълготрайния фон дьо тен 24 ORE Perfect от Deborah. Лек и кремообразен той придава гладък, копринен завършек.
За кадифен матов завършек използвайте компактна пудра La Cipria 27.
За да завършите основата на грима, трябва да изберете подходящия руж. Нашият гримьор се довери на Natural Blush 04, който придава перфектния матов завършек на нашата основа.

За да придадете плътност и очертание на грима използвайте молив за очи Kajal 104. Нанесете плътна линия в основата на миглите на долния клепач и попълнете външния ъгъл на подвижния клепач.
Нанесете сенки Eye Design Quad 02. Използвайте Trio Hi-tech 02 Goddess Bronze. С тях ще постигнете интензивен и дълготраен цвят и изключително нежен блясак за завършек.
Не забравяйте веждите, те са рамката на очите Ви! Оформете ги с помощта на 24 Ore Eyebrow pencil 285. Предлага се в три различни нюанса - №281 за русокосите жени, №282 за светло кестенявите, №285 за тъмнокосите.
За да завършите очите използвайте спирала 24 Ore Absolute Volume- спирала за драматичен и магнетичен поглед. Това е първата спирала на Deborah Milano, снабдена с голяма четка. Тя обгръща всяка една мигла по отделно, от основата до върха, като придава поразителен обем и невероятен поглед. В нея се съдържат силициевите микросферички, които придават допълнителна дължина на миглите. Формулата на туша е обогатена и с Triple Carbon Black Complex, за допълнителна дълбочина и интензитет на погледа.
Формулата съдържа полимери, които отразяват светлината. Те третират индивидуално всяка една мигла като не им позволяват да се слепват. Пантенолът, който се съдържа във формулата на спиралата стимулира растежа на миглите, тяхната извивка и хидратация.
За опушените очи блестящо допълнение са устните в телесен цвят. Нанесете нежен контур на устните с молива за устни Classic Lip Liner 176 и ги попълнете с червилото Shine Creator Lipstick 1 Sparkling Beige. Кремообразната текстура се нанася изключително лесно. Резултатът е впечатляващ- по-обемни, по-бляскави и по-сочни устни. Формулата на продукта е обогатена с Hydra-Shine Pomegranate DH Complex- комбинация от масло от нар, Витамин А и Витамин Е. Маслото от нар е богат източник на антиоксиданти и Омега 5 мастни киселини. To обогатява и защитава устните от агресията на околната среда. Витамини А и Е се грижат устните да бъдат добре хидратирани и овлажнени. Блестящите полимери осигуряват абсолютен блясък. Червилото Shine Creator съдържа UVA-UVB филтри за предпазване от слънцето. Със слънцезащитен фактор (SPF15).
За да подчертаете нейните извивки на ръцете си, нанесте лак за нокти 7 Days Long Nail Enemal N580.
Насладете се на невероятна визия с помощта на Deborah Milano!