ГРИМ ТЕНДЕНЦИЯ ПРОЛЕТ 2012

Фотограф: Емилиан Дечев
Грим: Марина Младенова за Deborah Milano


След дългата и студена зима, най-после пролетта започна да напомня за себе си.
Марина Младенова, гримьор на Deborah Milano, представя няколко лесни стъпки, с помощта, на които ще се докоснете до пролетното и цветно настроение.
За основа, тя препоръчва лекия фон дьо тен 24 Ore Perfect Fluid 03 за гладък, копринен завършек. С негова помощ кожата ще бъде бляскава и свежа през целия ден.
За кадифен матов завършек използвайте компактна пудра La Cipria 27. За да придадете сияен завършек на грима, Ви препоръчваме да използвате руж Natural Blush 02 .
За подчертване на очите използвайте молив за очи Kajal 104, като нанесете фина линия в основата на миглите. Очите са оръжие за прелъстяване. А наситените цветове на сенките за очи са тайната за постигане на очарователен поглед. Нанесете сенки Eye Design Quad 03- Violet everywhere За интензивен бляскав завършек на грима на очите нанесете финални щрихи от сенки Trio Hi-tech 01 Ethereal Smoky.
Не забравяйте веждите- оформете ги с помощта на 24 Ore Eyebrow pencil 281.
За да придадете дълбочина на погледа, използвайте спирала Lash Creator
Невероятен продукт 2 в 1 – спирала и грижа за миглите. Формулата на туша е обогатена със специален комплекс, наречен Keratin Lash Booster DH Complex- комбинация от специално подбрани активни съставки, включващи кератин и Bio-energizer®, за да стимулира естествения растеж на миглите. Тази невероятна спирала не само се грижи за миглите, но и значително редуцира падането на мигли при почистване на грима
За да придадете на устните ненадмината покривност и мигновен, драматичен цвят, Ви препоръчваме червило Atomic Red 09. С негова помощ устните са по-гладки , по-меки и хидратирани.